Úvod › Fóra › Hledám souputníka › Camino Portugues 5/23
- Toto téma je prázdné.
-
AutorPříspěvky
-
AliHost
Zdravím má někdo v plánu jít v květnu do Santiaga ? Ráda bych měla na cestu parťáka. Je mi 30
PetrHostKvěten je naprosto ideální. Také bych rád vyrazil.
PavelHostAhoj! Já také plánují příští rok v květnu do Camina .
EditaHostAhoj, taky bych chtěla v květnu vyrazit na portugalskou trasu 🙂
JiříkHostAhoj,
3.5. letím s easyJet do Porta a 4.5. chci vyrazit na cestu do Santiaga. Pak bych chtěl pokračovat až na Finisterre.
Návrat počítám 23.5. ze Santiaga do Porta autobusem a 24.5. přímým letem v 7:00 zpět. Nechci žádné provozovat velké výkony (je mi skoro 65).
Do Porta letím s kamarádkou, kde máme už zajištěné ubytování, ale ona zůstává, protože si nedávno pochroumala koleno. proto sháním nějakého parťáka na cestu.
Další by možná šlo domluvit (letenku tam a ubytování v Portu).JiříkHostPoznámka – předkládám zkopírovaný text příspěvku na Vaše téma. Také jsem založil nové téma Porto – Santiago – Finisterre 5/2023, kde jsem se trochu více rozepsal
3.5. letím s easyJet do Porta a 4.5. chci vyrazit na cestu do Santiaga. Pak bych chtěl pokračovat až na Finisterre.
Návrat počítám 23.5. ze Santiaga do Porta autobusem a 24.5. přímým letem v 7:00 zpět. Nechci provozovat žádné velké chodecké výkony (je mi skoro 65).
Do Porta letím s kamarádkou, kde máme už zajištěné ubytování, ale ona zůstává, protože si nedávno pochroumala koleno. proto sháním nějakého parťáka na cestu.V případě Vašeho zájmu mi můžete zavolat na 723 734 671 nebo napsat na jirik.martinek@seznam.cz
-
AutorPříspěvky