Úvod › Fóra › Hledám souputníka › Camino z Porta
- Toto téma je prázdné.
-
AutorPříspěvky
-
Soňa KrižanováHost
Tady Soňa hledám jsou souputníka na svatojakubskou cestu z Porta ( Portugalsko) asi 240 km nejlépe září . Jsem z Prahy
Jan RegentHostAhoj
jsem v duchodu
prizpusobim se
muzete mi napsat na email?Diky Honza
Jan RegentHostmail jan tecka regent zavinac gmail tecka com
LucjanaHostAhoj, dobrý den,
už jste vyrazili? Hledám někoho na cestu, komu by nevadila má společnost:) Díky za odpověď-.Jan RegentHostodletam 13,9 z Vidne do Porta
navrat do Vidne 26.9Jan RegentHostodletam 13.9 z Vidne do Porta
navrat 26.9 oprt do VidneLucjanaHostŠťastnou a pohodovou cestu!
Jan RegentHostNastupujeme do ketadla
At se dari 🙂Jan RegentHostTu je náš itienář z Porta
denní etapy s max +-20km
den cíl
— —————————————–
0 přílet Porto, AirPorto Hostel
1 „metro v Portu, line B red, ze stanice Verdes, do stanice Azurara nebo Santa Clara
Sao Pedro de Rates“
2 Barcelos
3 „vlak z Barcelos do Tamel (S.Pedro de Fins) cca 10 km
Ponte de Lima“
4 Rubiães, S. Pedro de Rubiães
5 Valença/Tui
6 Porriño
7 Redondela
8 Pontevedra
9 Caldas de Reis
10 Padrón
11 Santiago de CompostelaPavla StineHostAhoj Soňo,
ráda bych šla s Porta nebo s Lisabonu. Záleží jakou kondici do podzimu budu mít. Přes léto se chystám trenovat hlavně na kole. Jsem důchodkyně z Prahy, čas cestz se mohu přizpůsobit nic není problém. Mám už Credential.
Pokud máš zájem si o cestě pohovořit tak se ozvi na můj mail.
Zdravím
Pavla StineRadekHostAhoj,
Přemýšlím o pouti Porto – Santiago a uvítal bych společnost na cestu ( pohlaví nerozhoduje ). Chtěl bych vyrazit v září/říjnu tohoto roku a se vším všudy na to budu mít 14 dnů. Denní porce kilometrů podle dohody ( nikde není psáno, že musíme jít pořád spolu…) a prodloužení cesty až do Fisterry bych taky nechal otevřené podle toho jak to „půjde“ 😉
Já, 40-ti letý nekuřák ze Zubří ( zlínský kraj )
nejra zavináč centrum tečka czŠárkaHostahoj,přemýšlím už dlouho nad touto cestou. Jen mám omezení časové kvuli práci ve školství.Mohu jen o prázninách,kdy je možná větší pohyb lidí.Posílám mail.
šárkaRadekHostAhoj,
Pokud se nám povede sladit termín, tak nejsem proti jít o prázdninách. Žádný e-mail zatím nepřišel, tak pro jistotu ještě jednou:
nejra@ a koncovka centrum.cz 😉Pěkný den všem
R. -
AutorPříspěvky